میوه هایی که توسط PNT - P: سیب زمینی محافظت می شوند
شرح
- PNT - P یک محصول درمانی پس از برداشت با منشا طبیعی است
- PNT - P برای تیمار میوه در سردخانه ها استفاده می شود.
- PNT - P نه بر خصوصیات ظاهری و نه خصوصیات طعم و مزه سیب زمینی
- PNT - P امکان کنترل بهتر از مهارکننده جوانه زنی را نسبت به CIPC فراهم می کند
پیاده سازی
- PNT - P با استفاده از ترموفگینگ صورت می گیرد که پوشش کاملی از میوه تصفیه شده را تضمین می کند. یکی از راهکارهای موثر جهت کنترل بیماریهای پس از برداشت و مقابله با عوارض فیزیولژیک، استفاده از دستگاه الکتروفاگر (دودساز الکتریکی) می باشد. دستگاه فاگر مواد قارچکش بیولوژیک را به ذرات بسیار کوچک (کمتر از 100 نانومتر) تبدیل می نماید و با استفاده از مقادیر بسیار کمِ قارچکش، فضای زیادی را تیمار می کند. هر چه اندازه ذرات کوچکتر باشد، قدرت نفوذپذیری قارچکش بیشتر شده و عملکرد موثرتری دارد.
لطفا برای دریافت دستورالعمل های استفاده ، روش های کاربردی ، میزان دوز ، ذخیره سازی ، اقدامات احتیاطی با ما تماس بگیرید.