PNT-P

میوه هایی که توسط PNT - P: سیب زمینی محافظت می شوند

 

شرح

- PNT - P یک محصول درمانی پس از برداشت با منشا طبیعی است

- PNT - P برای تیمار میوه در سردخانه ها استفاده می شود.

- PNT - P نه بر خصوصیات ظاهری و نه خصوصیات طعم و مزه سیب زمینی

- PNT - P امکان کنترل بهتر از مهارکننده جوانه زنی را نسبت به CIPC فراهم می کند

 

پیاده سازی

- PNT - P با استفاده از ترموفگینگ صورت می گیرد که پوشش کاملی از میوه تصفیه شده را تضمین می کند. یکی از راهکارهای موثر جهت کنترل بیماریهای پس از برداشت و مقابله با عوارض فیزیولژیک، استفاده از دستگاه الکتروفاگر (دودساز الکتریکی) می باشد. دستگاه فاگر مواد قارچکش بیولوژیک را به ذرات بسیار کوچک (کمتر از 100 نانومتر) تبدیل می نماید و با استفاده از مقادیر بسیار کمِ قارچکش، فضای زیادی را تیمار می کند. هر چه اندازه ذرات کوچکتر باشد، قدرت نفوذپذیری قارچکش بیشتر شده و عملکرد موثرتری دارد.

 

 

لطفا برای دریافت دستورالعمل های استفاده ، روش های کاربردی ، میزان دوز ، ذخیره سازی ، اقدامات احتیاطی با ما تماس بگیرید.

 

خدمات

  1. مشاوره ، نصب و راه اندازی سیستم های جاذب اتیلن محیط و سیستم های جلوگیری از جذب اتیلن توسط میوه
  2. انواع واکس ها پوشش های ضد قارچ و ضد باکتری و قارچ کش ها مجاز میوه و سبزیجات و گل جهت افزایش در طول عمر میوه و کاهش افت در وزن و کاهش در تغییر رنگ آن
  3. مشاوره و نصب و راه اندازی و رنگ آوری نور براساس ژنراتورهای کاتالیستی گاز اتیلن
  4. مشاوره در استفاده از موادی که به کاهش ضایعات میوه پس از برداشت کمک می کند .
  5. انجام فعالیتهای مطالعاتی و پژوهشی در افزایش نگهداری میوه و سبزیجات و گل

امکانات ما

فناوری‌های پیش و پس از برداشت میوه و سبزی
تامین تجهیزات و مشاوره های حضوری و مجازی

آدرس: تهران، خیابان فلسطین، پایین‌تر از میدان فلسطین، ساختمان 351، واحد 9 
تلفن: 66975051-021 ، 66419365-021 
فکس: 66419365

طراحی و توسعه توسط پاندانت افزار