طرح کاهش بار میکروبی محصول با استفاده از Bio pelasma در کارخانجات لبنی

Bio pelasma بعنوان یک اکسید کننده قوی به شمار می رود. عملکرد آن مطابق با اصول بهداشتی می باشد  و قادر به از بین بردن میکروارگانیسم های متعدد از طریق اکسید کردن غشاء سلولی می باشد. شواهد علمی نشان می دهد که Bio pelasma در از بین بردن طیف وسیعی از پاتوژن های بالقوه از جمله باکتری ها ، انگل ها ، اسپور ، کپک و مخمرها بسیار موثرتر از کلر عمل می کند . Bio pelasma برخلاف بسیاری از مواد ضدعفونی کننده ها تاثیر منفی روی محیط زیست ندارد بدلیل اینکه سریعا به اکسیژن (o2) تبدیل می شود. 

موارد کاربرد Bio pelasma در صنایع لبنی شامل بخش های زیر می باشد :

  • ضدعفونی کردن هوای کلیه سالن ها
  • شستشوی بطری ها ( پت )
  • استریل کردن آب مصرفی کارخانه به روش Bio pelasma
  • استریل کردن سیستم انتقال (لوله ها ، تانک های ذخیره ) CIP

 ضدعفونی کردن هوای کلیه سالن ها :

در تولید شیر و محصولات لبنی میکروارگانیسم هایی در هوا و سطح وجود دارند که در زمان بسته بندی مواد منجر به آلودگی در محصولات می شوند . رطوبت بالای هوا در سالن های تولید منجر به تکثیر قارچ ها در سالن شده و کپک ها ، مایکوتوکسینها و هاگ ها را تولید می کند که می تواند در تمام سالن تولید توسط سیستم تهویه هوا با چرخش هوا  پخش شود که منجر به آلودگی محصولات لبنی و تکثیر کپک و مخمر داخل آنها شود . هوای سالن در شرکت هایی که از بهداشت پایینی برخوردار هستند می تواند منجر به افزایش آلودگی های ثانویه در فرایند شیر، توسط تعدادی از میکروارگانیسم های بیماری زا که از فرایند پاستوریزاسیون باقی مانده اند شود.

Bio pelasma می تواند در لبنیات بعنوان یک گاز برای استریل هوا استفاده شود.

بررسی  تاثیر Bio pelasma :

  • Bio pelasma از رشد کپک های روی سطح پنیر در طول عمل آوری به گونه ای موثر جلوگیری می کند.
  • قرار گیری در معرض دوز پایینی از Bio از رشد کپک های جدید در طرفین جلوگیری می کند و به فاسد شدن پنیر پایان می دهد .
  • به طور قابل توجهی اسپورهای کپک آزاد در سالنهای با Bio pelasma ضدعفونی شده کاهش می یابد.
  • قابلیت ضدعفونی سالن در حد استریل در طول شب برای غیر فعال کردن میکروارگانیسم هایی از جمله استافیلوکوکوس اورئوس.
  • استفاده از Bio pelasma بر روی طعم پنیر هیچگونه تاثیری نمی گذارد .
  • 0.1 میلی گرم بر مترمکعب O5 در سالن تولید پنیر 80% از اسپور های کپک را غیر فعال می کند .
  • مقدار باکتری ها هوای اطراف شیر بطور قابل توجهی کاهش می یابد .
  • آزمایشات انجام شده بر روی استفاده از Bio pelasma در پودر شیرخشک نشان می دهد که نمونه باکتری ها 1000 برابر بالاتر از نمونه ای است که با Bio pelasma ضدعفونی شده است .
  • ذخیره سازی موادی از قبیل پنیر، بیکن ،کره و سبزیجات برای مدت طولانی در محفظه حمل و نقل یا سالن بدون ایجاد هرگونه آلودگی ممکن می سازد .
  • استفاده از Bio pelasma در سالن تولید لبنیات رشد کپک و مخمر را کنترل می کند .

          براي کاهش بار ميکروبي محصول نيز می بايستی هوای سالن توليد وبسته بندی ماست و شير عاری از هر نوع ميکروارگانيسمی باشد. برای انجام اين عمل از يک دستگاه pelasma Series استفاده می شود که اين دستگاه به دو صورت انجام می گردد:

        1. به حالت Attack با توجه به ميزان آلودگی محيط دستگاه يک ساعت پس از خروج آخرين کارگر از سالن به صورت اتوماتيک روشن شده و گاز O5 با غلظت بالا در محيط تزريق می گردد و اين کار تا دو ساعت قبل از ورود اولين نفر به داخل سالن ادامه دارد، در اين حالت می توان علاوه بر ضد عفونی هوای سالن، تمامی سطوح هم استريل می شود.

           2.- در حالت دوم در طول مدت زمان کاری کارکنان با کنترل اتوماتيک دستگاه عمل استريل کردن را انجام می دهد. شايان ذکر است با اين روش کليه ميکروارگانيسم ها حتی ويروسها از بين خواهند رفت. جهت اطمينان بيشتر اين دستگاه مجهز به سيستم مانيتورينگ و سنسور Bio pelasma می باشد و به صورت آنلاين مقدار O5 موجود در هوا را اندازه گيری و بر روی صفحه نمايشگر نشان می دهد.

شستشوی پت :

آلودگی محصول دوغ غالباً از میکروارگانیسم های هوای سالن و بطری ایجاد می گردد که عمده این میکروارگانیسم ها کپک،مخمر،کلی فرم و اشریشیا کلی(E.coli)  و ... می باشد .

زمان تماس در میان رینزر ها کوتاه است شما به یک ضدعفونی کننده سریع نیاز دارید . O5 قویترین ماده ضدعفونی کننده شیمیایی در دسترس می باشد. O5 بیشتر از هر ماده ضدعفونی کننده دیگر میکروب ها را در مدت زمان کوتاه از بین می برد توانایی از بین بردن 99 % باکتری های زیستی را بدون هیچ تاثیر یا پیامد منفی روی سلامتی دارا است.

Bio pelasma جهت ضدعفونی تولید دوغ شامل بخش آب ، بطری ، تجهیزات بطری ، درپوش مهر و موم شده از بطری و هرگونه میکروارگانیسم های منتقله از راه هوا در فضای هوا در بالای آب می باشد .

علاوه براین طعم و مزه را بهبود می بخشد و بو را حذف میکند و مواد آلی و غیر آلی نامطلوب که ممکن است در حال حاضر در منابع آب وجود داشته باشد را اکسید می کند .

اگر Bio pelasma را با کلر مقایسه کنیم ، O5 99 % از 60000 میلی لیتر / کلی فرم ها آب آلوده را در 8/2 ثانیه با دوز ppm1/0 از بین می برد کلر با دوز مشابه به 15000 ثانیه نیاز دارد.

Bio pelasma را می توان در تمام انواع استاندارد رینزر مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این قطعات رینزر در هر زمان موجود است . ژنراتور دارای طراحی به خصوص و جمع و جور(فشرده) و نصب آسان است.غلظت مورد استفاده Bio pelasma عبارتند از ppm 1-5/0 و حجم آب تزریقی برای انجام کار به طور متوسط ( 35-106 ft3/h 1-3 m3/h).

 فواید Bio pelasma :

  • باکتری ها ، ویروس ها ، هاگ ها و جلبک ها را از بین می برد و 3000 بار سریعتر از کلر و سایر روشهای ضدعفونی به شمار می رود .
  • مواد آلی که موجب 99درصد از طعم و مشکلات بو می شود را اکسید می کند .
  • سریع تر از سایر روشهای ضدعفونی است .
  • O5 20 دقیقه نیمه عمر دارد وهیچگونه اثرات مضری به جا نمی گذارد.
  • O5 عمر مفید آب را افزایش می دهد.

یک پک Bio pelasma شامل :

  • Bio pelasma
  • ( Mixer (venturi
  • Measured value control
  • Bio monitoring  optional
  • Strong tank

 در خط توليد دوغ , بطری که جهت بسته بندی دوغ استفاده می شود ، می بايستی استريل باشد . جهت شستشوی بطری ، از آب با غلظت بالای O5 استفاده میشود ، برای انجام این کار از یک دستگاه Bio pelasma که در نزدیکترین مکان نسبت به مخزن نصب گردیده است استفاده می شود ، Bio به صورت مداوم با غلظت بالا در آب تزریق می شود.این آب به مدت 10 دقیقه سیر کوله می گردد و بطری با آب حاوی O5 شستشو شده و سطح داخلی بطری کاملا استریل می گردد. در اين مورد ميتوان گاز O5 اضافي كه توسط مخزن واسطه  از مسير  بطري شو گرفته مي شود را جهت ضدعفوني هواي سالن دوغ به صورت همزمان يا در شبها استفاده نمود. (در کارخانجاتی که به صورت تک شیفت یا دو شیفت می باشند.)

Means of Disinfection

استریل کردن آب مصرفی کارخانه به روش Bio pelasma  :

آب یکی از منابع طبیعی است که برای زندگی ضروری است بنابراین کیفیت آن تاثیر به سزایی در سلامت انسان دارد.

آلودگی میکروبی آب کلر ، با توجه به قابلیت های آن برای از بین بردن میکروبها ، یکی از رایج ترین ماده ضدعفونی کننده آب به شمار می رود.

Bio pelasma بعنوان یک جایگزین موثرتر و سالم بجای کلر استفاده می شود و روشی برای تضمین ضدعفونی آب و برای جلوگیری از تولید مواد سمی می باشد و بطور گسترده ای شناخته شده است و برای غیرفعال سازی سریع و موثر عوامل بیماری زا ومیکروارگانیسم ها استفاده می شود.

ضدعفونی آب با توجه به قطر میکروارگانیسم ها به دو صورت انجام می گیرد،از طریق فیلتر ذرات با قطر بزرگتر جداسازی میشوند و میکروارگانیسم های مضر بالقوه که در سیستم های ذخیره و توزیع وجود دارند و از فیلتر عبور کرده به وسیله مواد ضدعفونی کننده صورت می گیرد .

آب معمولا در یک مخزن ذخیره سازی موقت (contact tank) نگه داری میشود و به ما اجازه می دهد تا عمل ضدعفونی بطور کامل انجام شود .

ضدعفونی اولیه برای غیرفعال کردن ارگانیسم ها بیماری زا در نظرگرفته می شود برای جلوگیری از گسترش بیماری های منتقله از راه آب به کاربران پایین دست محیط زیست است. پاتوژن ها شامل ویروس ها ، باکتری ها از جمله سالمونلا ، وبا ، شیگلا و تک یاخته از جمله ژیاردیا ، لامبیا و باقی cryptosporidia Table1لیست بعضی از میکروارگانیسم های رایج در فاضلاب و بیماری های مرتبط با آنها نشان داده شده است.

استریل کردن آب مصرفی کارخانه به روش Bio pelasma یکی از منابع طبیعی است که برای زندگی ضروری است بنابراین کیفیت آن تاثیر به سزایی در سلامت انسان دارد.آلودگی میکروبی آبکلر ، با توجه به قابلیت های آن برای از بین بردن میکروبها ، یکی از رایج ترین ماده ضدعفونی کننده آب به شمار می رود. Bio pelasma بعنوان یک جایگزین موثرتر و سالم بجای کلر استفاده می شود و روشی برای تضمین ضدعفونی آب وبرای جلوگیری از تولید مواد سمی می باشد و بطور گسترده ای شناخته شده است و برای غیرفعال سازی سریع و موثر عوامل بیماری زا ومیکروارگانیسم ها استفاده می شود. ضدعفونی آب با توجه به قطر میکروارگانیسم ها به دو صورت انجام می گیرد،از طریق فیلتر ذرات با قطربزرگتر جداسازی میشوند و میکروارگانیسم های مضر بالقوه که در سیستم های ذخیره و توزیع وجود دارند واز فیلتر عبور کرده به وسیله مواد ضدعفونی کننده صورت می گیرد .آب معمولا در یک مخزن ذخیره سازی موقت (contact tank)نگه داری میشود و به ما اجازه می دهدتا عمل ضدعفونی بطور کامل انجام شود .ضدعفونی اولیه برای غیرفعال کردن ارگانیسم ها بیماری زا در نظرگرفته می شود برای جلوگیری از گسترش بیماری های منتقله از راه آب به کاربران پایین دست محیط زیست است. پاتوژن ها شامل ویروس ها، باکتری ها از جمله سالمونلا ، وبا ، شیگلا و تک یاخته از جمله ژیاردیا ، لامبیا و  باقیcryptosporidiaTable1 لیست بعضی از میکروارگانیسم های رایج در فاضلاب و بیماری های مرتبط با آنها نشان داده شده است.

TABLE 1 INFECTIOUS AGENTS

POTENTIALLY PRESENT IN UNTREATED

DOMESTIC WASTEWATER

Organism Disease Caused

Bacteria

Escherichia coli

(enterotoxigenic)

Gastroenteritis

Leptospira (spp.) Leptospirosis

Salmonella typhi Typhoid fever

Salmonella (=2,100 serotypes) Salmonellosis

Shigella (4 spp.) Shigellosis (bacillary

dysentery)

Vibrio cholerae Cholera

Protozoa

Balantidium coli Balantidiasis

Cryptosporidium parvum Cryptosporidiosis

Entamoeba histolytica Amebiasis (amoebic

dysentery)

Giardia lamblia Giardiasis

Helminths

Ascaris lumbricoides Ascariasis

T. solium Taeniasis

Trichuris trichiura Trichuriasis

Viruses

Enteroviruses (72 types, e.g.,

polio, echo, and coxsackie

viruses)

Gastroenteritis,

heart anomalies,

meningitis

Hepatitis A virus Infectious hepatitis

Norwalk agent Gastroenteritis


 

خدمات

  1. مشاوره ، نصب و راه اندازی سیستم های جاذب اتیلن محیط و سیستم های جلوگیری از جذب اتیلن توسط میوه
  2. انواع واکس ها پوشش های ضد قارچ و ضد باکتری و قارچ کش ها مجاز میوه و سبزیجات و گل جهت افزایش در طول عمر میوه و کاهش افت در وزن و کاهش در تغییر رنگ آن
  3. مشاوره و نصب و راه اندازی و رنگ آوری نور براساس ژنراتورهای کاتالیستی گاز اتیلن
  4. مشاوره در استفاده از موادی که به کاهش ضایعات میوه پس از برداشت کمک می کند .
  5. انجام فعالیتهای مطالعاتی و پژوهشی در افزایش نگهداری میوه و سبزیجات و گل

امکانات ما

فناوری‌های پیش و پس از برداشت میوه و سبزی
تامین تجهیزات و مشاوره های حضوری و مجازی

آدرس: تهران، خیابان فلسطین، پایین‌تر از میدان فلسطین، ساختمان 351، واحد 9 
تلفن: 66975051-021 ، 66419365-021 
فکس: 66419365

طراحی و توسعه توسط پاندانت افزار