کاربرد BIO PELASMA صنعتی دائم کار در کارخانجات آرد

استفاده از فن آوری پیشرفته درفرآیندهای تولیدی ، نگهداری و افزایش طول عمر مواد غذایی دغدغه تولید کنندگان صنایع غذایی در سطح جهانی است. نان یکی از مهمترین اقلام غذایی می باشد و گندم از نظر دارا بودن خصوصیات لازم برای درست کردن نان بی نظیر است ، با وجود اینکه هنگام پختن نان ، اکثر میکروارگانیسم ها در اثر حرارت کشته می شوند لیکن اسپور باسیلوس ها و کلستریدیوم ها و قارچها از بین نمی رودو تکثیر می گردند مگر اینکه مواد شیمیایی جلوگیری کننده از رشد باکتری به خمیر نان افزوده شده باشد.اکسیژن فعال با دارابودن خاصیت ضدعفونی کنندگی، قابلیت از بین بردن باکتریها ، اسپورها و قارچهای منتشر شونده ازطریق هوا یا آب و … را داراست و از ایجاد کپک و قارچ در نان جلوگیری می کند ، در نتیجه سبب کاهش آلودگی در محیط و مواد غذایی می گردد و زمان ماندگاری محصولات را افزایش می دهد.

مزایای استفاده از BIO PELASMA

  • تزریق O5 ضد شپشک و حشرات موذی  و ضد کرم زدگی آرد نان است و دور کردن حشرات از خواص تزریق BIO PELASMA می باشد.
  • با تزریق O5 در هنگام رطوبت دهی به دانه گندم برای تولید آرد با BIO PELASMA صنعتی در  روشن تر شدن رنگ آرد کمک فراوانی می کند.
  • جلوگیری از رشد قارچ ها و کپک ها بر روی غلات انبار شده در سیلوها (نابودی عوامل کپک و قارچ در مدت 5 دقیقه به میزان 96%)
  • تسریع عمل رسیدن آرد
  • افزایش کیفیت آرد
  • کاهش باکتریها ، هاگ ها و قارچهای منتشر شونده
  • افزایش زمان ماندگاری محصولات
  • کاهش محیط رشد میکروارگانیسم ها
  • عدم جایگذاری مواد شیمیایی مضر
  • افزایش اطمینان در تولید محصولات سالم ، ایمن و بی خطر (اکسیژن فعال برای ضد عفونی و دفع آفات جایگزین مواد شیمیایی مخرب لایه اکسیژن فعال مانند متیل برماید CH3Br است و استفاده از اکسیژن فعال برای زدودن و رفع حشرات از انبارها و تاسیسات و انبارهای مواد غذایی هیچگونه آسیبی به غلات و محیط زیست نمی رساند)

خدمات

  1. مشاوره ، نصب و راه اندازی سیستم های جاذب اتیلن محیط و سیستم های جلوگیری از جذب اتیلن توسط میوه
  2. انواع واکس ها پوشش های ضد قارچ و ضد باکتری و قارچ کش ها مجاز میوه و سبزیجات و گل جهت افزایش در طول عمر میوه و کاهش افت در وزن و کاهش در تغییر رنگ آن
  3. مشاوره و نصب و راه اندازی و رنگ آوری نور براساس ژنراتورهای کاتالیستی گاز اتیلن
  4. مشاوره در استفاده از موادی که به کاهش ضایعات میوه پس از برداشت کمک می کند .
  5. انجام فعالیتهای مطالعاتی و پژوهشی در افزایش نگهداری میوه و سبزیجات و گل

امکانات ما

فناوری‌های پیش و پس از برداشت میوه و سبزی
تامین تجهیزات و مشاوره های حضوری و مجازی

آدرس: تهران، خیابان فلسطین، پایین‌تر از میدان فلسطین، ساختمان 351، واحد 9 
تلفن: 66975051-021 ، 66419365-021 
فکس: 66419365

طراحی و توسعه توسط پاندانت افزار