کاربرد بایونیک در کارخانجات سوسیس و کالباس

تکنولوژی کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری :

با افزايش بيش از پيش توليد سوسیس و کالباس نياز به انبارداري، افزايش ماندگاري، کاهش ضايعات و ..... بيشتر احساس مي شود. به همين جهت رسیدن به این مهم به عنوان يکي از راهکارهاي عملي همواره مطرح مي باشد. دستگاه بایونیک با سالم نگهداشتن محیط سالن های تولید، وکیوم و بسته بندی و تولید مداوم اکسیژن خالص  به افزایش مدت ماندگاری محصولات کمک شایان توجهی میکند و با از بین بردن هر گونه میکروارگانیسم به کاهش ضایعات و کاهش دور ریز مواد غذایی کمک میکند و عمر انباری محصولات را افزایش میدهد.

    

کنترل آلودگی های ویروسی و نابودی حشرات موذی  با استفاده از دستگاه بایونیک :

آلودگی های ویروسی، قارچی و باکتریایی همواره مواد غذایی انباری  در سالن های تولید و بسته بندی را تهدید میکنند. از این رو باید راه چاره ای اندیشید تا آلودگی ها و بیماریها را کنترل کرد. دستگاه بایونیک با دارا بودن تکنولوژی قدرتمند BIO O3 و با قابلیت از بین بردن هر گونه میکروارگانیسم و حتی اسپور قارچ ها به کنترل و حتی نابودی آفات و پاتوژن های موجود در سالن های پرورش و بسته بندی کمک شایان توجهی میکند.

    

 

خدمات

  1. مشاوره ، نصب و راه اندازی سیستم های جاذب اتیلن محیط و سیستم های جلوگیری از جذب اتیلن توسط میوه
  2. انواع واکس ها پوشش های ضد قارچ و ضد باکتری و قارچ کش ها مجاز میوه و سبزیجات و گل جهت افزایش در طول عمر میوه و کاهش افت در وزن و کاهش در تغییر رنگ آن
  3. مشاوره و نصب و راه اندازی و رنگ آوری نور براساس ژنراتورهای کاتالیستی گاز اتیلن
  4. مشاوره در استفاده از موادی که به کاهش ضایعات میوه پس از برداشت کمک می کند .
  5. انجام فعالیتهای مطالعاتی و پژوهشی در افزایش نگهداری میوه و سبزیجات و گل

امکانات ما

فناوری‌های پیش و پس از برداشت میوه و سبزی
تامین تجهیزات و مشاوره های حضوری و مجازی

آدرس: تهران، خیابان فلسطین، پایین‌تر از میدان فلسطین، ساختمان 351، واحد 9 
تلفن: 66975051-021 ، 66419365-021 
فکس: 66419365

طراحی و توسعه توسط پاندانت افزار