تکنولوژی کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری :
با افزايش بيش از پيش توليد سوسیس و کالباس نياز به انبارداري، افزايش ماندگاري، کاهش ضايعات و ..... بيشتر احساس مي شود. به همين جهت رسیدن به این مهم به عنوان يکي از راهکارهاي عملي همواره مطرح مي باشد. دستگاه بایونیک با سالم نگهداشتن محیط سالن های تولید، وکیوم و بسته بندی و تولید مداوم اکسیژن خالص به افزایش مدت ماندگاری محصولات کمک شایان توجهی میکند و با از بین بردن هر گونه میکروارگانیسم به کاهش ضایعات و کاهش دور ریز مواد غذایی کمک میکند و عمر انباری محصولات را افزایش میدهد.

کنترل آلودگی های ویروسی و نابودی حشرات موذی با استفاده از دستگاه بایونیک :
آلودگی های ویروسی، قارچی و باکتریایی همواره مواد غذایی انباری در سالن های تولید و بسته بندی را تهدید میکنند. از این رو باید راه چاره ای اندیشید تا آلودگی ها و بیماریها را کنترل کرد. دستگاه بایونیک با دارا بودن تکنولوژی قدرتمند BIO O3 و با قابلیت از بین بردن هر گونه میکروارگانیسم و حتی اسپور قارچ ها به کنترل و حتی نابودی آفات و پاتوژن های موجود در سالن های پرورش و بسته بندی کمک شایان توجهی میکند.
