میوه ها ، سبزیجات و گل ها محصولات بسیار قابل فساد هستند. از زمان جمع آوری ، کنترل مناسب اتیلن در مدیریت پس از برداشت برای به حداکثر رساندن طراوت ، کیفیت و ماندگاری از مزرعه تا بازار مورد نیاز است.
نانو جاذبها دستهای از ترکیبات یا ساختارها با فناوری نانو هستند که بهمنظور جلوگیری از انجام واکنش مخرب ، ضمن ترکیب با مولکولهای گاز اتیلن ، باعث حذف گاز اتیلن از محیط میشوند درنتیجه زمان ماندگاری میوهها و سبزیجات در سردخانهها افزایش مییابد . با حذف گاز اتیلن توسط نانو جاذب رنگ آن از بنفش به قهوهای تغییر رنگ میدهد و با ایجاد سطحی معادل 400 مترمربع باعث افزایش سطح واکنش و راندمان میشوند

ﺗﯿﻤﺎر میوه با این محصول ﻣﻮﺟــﺐ ﺗــﺄﺧﯿﺮ در رﺳﯿﺪﮔﯽ و در ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺣﻔﻆ ﺑﻬﺘﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ می گردد.
جاذب اتیلن میتواند در بسته بندی های میوه جه برای مصرف داخلی باشد جه خارجی استفاده گردد. جاذب اتیلن برای میوه های حساس به گاز اتیلن مانند کیوی، انواع آلو، گوجه فرنگی، انگور، موز، سیب و ... بسیار مفید بوده و زمان ماندگاری میوه را تا زمان مصرف بسیار بالا میبرد.
جهت سفارش جاذب اتیلن با کارشناسان شرکت پاک نیک تماس حاصل فرمایید.
